always and forever

Du vet jag gör allt för dig,
det är bara du,du,du!


mina nätter består av att drömma om dig

jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig

30 dagar

Dag 5 – Något jag brukar göra på måndagar
Bestämde mig för att skita i det här åt jag idag, lixom ja, idag åt jag två mackor till middag och makaroner och ngn sak till lunch, okejokejnoterar. Nej men + att det är ju som måndag idag oxå så jag tar ba de:)
Btb, på måndagar har jag alltid fett svårt att komma upp på morgonen, fast aa det har jag varje dag men ändå. Sen brukar det alltid vara så att mina cigg är slut efter helgen så jag har damp, fast det löser sig oftast. Skolan brukar vara chill eftersom vi har bara bild, läsning, lunch, hk, svenska sen slutar jag. Då far jag typ alltid till stan elr en hem till någon kompis. Kvällarna ser väll alltid likadana ut, kommer hem runt halv åtta, då sätter jag mig vid datorn och sitter där för resten av kvällen. Sen gör jag nog inte så mke mer, även fast varje måndag ksk ser lite olika ut eftersom det händer saker hela tiden menmen, oftast ser den ut så här.:)
gammgoklassen
ignorera mitt face tack.

move shake drop

hej
ojojoj vilken hemsk uppdate idag, förlåt för det. Nu ska jag skriva dag 4(?), tror det är dag 4 iaf, sen blire se på en film och dejta sängen lite. puss


its that alright?

ogilla uppdateringen idag, men kom just hem från felicia, elr aa det var ett tag sen. ikväll blire film, duscha och försöka plugga om ja ööööörk. jaja har inge vettigt att skriva puss

Snögg

dsc01665 (MMS)

Snögg


Är på bilden nu, och fick just reda på att...

dsc01663 (MMS)

Är på bilden nu, och fick just reda på att jag fick G på matteprovet för första gången, grattis till mig själv(a' jaja, får bli dålig uppdatering idag för jag har inga gratis sms och har inte datorn med mig, sadface.puss


HAHA,skulle pierca läppen nyss, allt gick ...

HAHA,skulle pierca läppen nyss, allt gick finfint tills jag kom på att jag inte hade någon piercing,smart matilda smart. Första gången på länge som det inte blev snett oxå..


when it was good

hällujs
ikväll ska jag försöka somna tidigt, vet att det inte kommer gå men aa, kan ju alltid försöka right? blir väll film ett tag till sen lämna bort datorn och typ ja, försöka sova. Juste fick reda på att jag ÄNTLIGEN ksk ska få ett nytt simkort, eftersom mitt nuvarande suger eftersom jag har abonemang så jag kan ringa hur mycket som helst, och jag ringer alldeles för mycket varje månad. Så nu blire nog att byta, fetttttttttttttttttttttt asum. Men nu ska jag försöka få ngt i magen, kom på att jag har haft fullt upp där uppe hela dagen så jag har inte hunnit ätit, märks nog på mitt humör oxå, ajdå. Men jaja, ska inte tråka ut er mer. Pusss:)




30 dagar

Dag 3 - Vad är kärlek♥

Kärlek för mig är det bästa som finns, men samtidigt det värsta som finns. Kärlek kan ju vara mycket. Jag har väldigt svårt för att bli kär i någon, det finns för mycket osäkerhet och rädslor inom mig så det är inte ofta jag vågar släppa in någon annan i mitt liv. Har inte haft så många seriösa förhållanden, har nog bara varit med en person och det var förra sommaren. Sen har det nog bara varit att vara på g med några få och sånt, fast det slutar oftast åt helvette. Blir typ alltid sviken så.. Just nu gillar jag en person väldigt mke, men vem kan ni ju klura på lite för det skriver jag inte ut i bloggen. Vet inte vad jag mer ska skriva, men hur som helst så om ni undrar ngt så får ni ba kommentera så svarar jag så fort som möjligt.


can i be the one

hejs
nu har jag städat färdigt rummet.
FÖRE
EFTER
haha fett ovärd bild men jaa lev med det.

jag vet att det löser sig, jag vet att det kommer bli bra

hörde att det var jag som hade bra morgonhumör



nu är bara att börja städa, usch, fyfan vilken jävla söndag!!

USCH flög just en äcklig flygande sak rätt...

USCH flög just en äcklig flygande sak rätt på mig, fyfan. Notera check


the true hurts

nu; jersey shore
later; mer jersey shore



30 dagar

Dag 2 - Min önskelista

Det är självklart att jag önskar mig massor med saker, som en ny dator, renovera rummet, smink parfymer osvosv, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Mest av allt tror jag nog ändå att jag önskar att problem, skitsnack, falska människor och sånt skit som gör så att man hamnar på botten bara kunde försvinna. Det skulle underlätta så jävla mycket. Jag önskar att jag kunde vara lycklig och skratta mig igenom hela livet, det vore underbart. Men livet är ju som en bergochdalbana, ibland är man på toppen och ibland är man på botten, det varierar för varje dag, ja nästan hela tiden(det här är ju så som det är för mig, säger inte att det är så för alla, men tror att dem flesta ksk känner som jag?) Men om allt skit och alla fuckade saker skulle försvinna, elr iaf minskas, så skulle nog min största önskning gå i uppfyllelse. Menmen, idag är jag på botten, vem vet imorn ksk jag är på toppen? Nu ska jag försöka rycka upp mig och starta en film elr ngt, ni får hare babes!♥

till sista andetaget

du vet vad jag känner, och du vet vad jag vill.
jag kommer alltid finnas här för dig så säg bara till.
om du behöver mig så vet du vars du hittar mig,
längst ner på livets skala, där jag älskar dig.

30 dagar

Dag 1 - Presentera dig själv

Jag heter Matilda Bergqvist, bor i en by nån mil utanför röbäck i umeå. Själv hatar jag att bo här, drömmer om att få flytta in till stan igen, har ju bott typ överallt över hela umeå och även nere vid göteborg och är uppväxt vid lite mer "stad", så är typ uppväxt där. Jag bor ihop med mina föräldrar och mina två syskon. Jag går i skola i röbäck, gillar inte den skolan heller, men älskar folket, iaf en del! På fritiden älskar jag att festa, vara med kompisar och sånt shiet, hänger en del på stan, inte för att ba loda sig, utan där är ju som allt folk. Skulle inte klara mig en dag utan alla mina älskade vänner, utan dom är jag ingenting, verkligen. Jag går även i dans med massa gotjejer, det är riktigt fett, comerical hiphop heter den:) Vet inte riktigt vad jag ska skriva, + att jag är så jävla lat så.. men är det någonting ni undrar så får ni ba kommentera så svarar jag så fort jag kan.












ba några randombilder, och ni som inte är med, känn er inte dissade, har ingen ork att lägga upp fler, men ni vet vilka ni är mer:)

30 dagar

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista
Dag 3 - Vad är kärlek.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Något jag brukar göra på måndagar
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Min favoritstad
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 – Såhär vill jag dö

Nu börjar jag om och ska försöka hålla det oxå.

eller är det så att du helt enkelt inte bryr dig

Hejs
förlåt för dålig/värdelös uppdate idag och igår p.g.a att det har hänt en del jobbiga privata saker som jag inte tänker skriva ut här i bloggen. Ska försöka blogga mer nurå när det känns lite bättre. Kvällen har iaf bara varit lame, elr ja, hela dagen har egentligen varit det. Bara sett massa filmer, sovit, och ätit godis! Snackade just i tele med mimmi och ines oxå, pappa är på fest och mamma jobbar så är hemma själv ett tag till antar jag. Ska snacka lite med goofolket på msn sen blire nog att hoppa in i duschen, känner mig inte speciellt fräsh efter en hel dag i sängen, usch! 

Sen så ska jag nog lägga in en bildbomb på livet om jag orkar, pallar ja?♥
Grabben är ju inte dåligt snygg!

girls dont cry

förlåt för sämst uppdate idag, tror inte det blir nå mer inlägg idag, behöver tid att tänka.
puss

Uppdatering imorn, less, depp osv. inge puss

Uppdatering imorn, less, depp osv. inge puss


Jag är söt

dsc01645 (MMS)

Jag är söt


Idrottslektionen(y)

dsc01641 (MMS)

Idrottslektionen(y)


Började dagen med spanska, fyfan säger jag...

dsc01636 (MMS)

Började dagen med spanska, fyfan säger jag bara! Får se om ja pallar hela. jaja försov mig imorse så hann inte skriva då. Dagens outfit får ni sen, puss


Nu blire hipp hipp hora, min "sovfilm". Se...

dsc01635 (MMS)

Nu blire hipp hipp hora, min "sovfilm". Sen försöka sova, puss


.

man vet inte säkert man är osäker och tvekar,
är hans blickar o vinkar bara fåniga lekar?

i cant take, see you go with him

hejs,
kom just hem från böleäng. Blev bara att dra till ug där en snabbis, träffade iaf mina underbarisar, nej men träffade Jo, Moström♥, Ines, Cronken osvosv:) så det var härligt, även fast de hände lite saker, lixom bara på 20 min(?) jaja, nu blire att dega framför datorn ikväll, uppdaterar ikv ngn gång.
tyvär kan jag inte bjuda på en bild för jag har en randomdator, jaj puss:)

Sitter på makkedonken med min bestisfestis...

dsc01623 (MMS)

Sitter på makkedonken med min bestisfestis, hon är så söt när hon visar sitt riktiga jag!


Fett!!

Fett!!


Nu; brott och straff

dsc01618 (MMS)

Nu; brott och straff


Kom till skolan för ett tag sen, sitter nu...

dsc01617 (MMS)

Kom till skolan för ett tag sen, sitter nu och jobbar med matte, haha vi äger typ? Båda sitter nä bloggar, r to the etard, puss!


chillbre the master is in town, fuck off b...

dsc01615 (MMS)

chillbre the master is in town, fuck off bitches ;*


vi har inget internet så ikväll blire fuck...

vi har inget internet så ikväll blire fuckad uppdate, förlåt för det. Nu blire film, sen typ duscha sen mer film sen sova, puss.


Ska ba skriva att fittorna som har tagit m...

Ska ba skriva att fittorna som har tagit mitt headset för 800 jävla spänn och allt annat ligger så JÄVLA illa till. Nästa onsdag då jävlar äre ni som ska ha en jävla massa att förklara. Aldrig att ni ska få komma undan med det här! Payback is a bitch.


Kom just från dansen nurå, det var asm, me...

Kom just från dansen nurå, det var asm, men blev lack för nå fittor har varit och rotat i både min och ines jacka, usch vilken jävla stil, men när vi får reda på vilka det är så kan jag lova att det inte blir kul för dom, jävla idioter!


kanske blir det svar du får

hallojs der alla
sitter i ett grupprum med massa bäbisar, sweet

Sitter i bussen nu, den är snart i yttersj...

Sitter i bussen nu, den är snart i yttersjö för alla som bryr sig. Kommer inte kunna mobilblogga så mycket eftersom jag inte har några pengar nästan. Men har tagit med min dator så uppdateringen kommer nog funka ändå. Juste, TAGGAR SÖNDER GÖTEBORG MED INES PÅ LOVET:d


så länge mitt hopp finns kvar

Nu måste jag snabba på och sminka mig, sen blire skola idag.
Får se om jag orkar hela dagen, sen äre dans oxå, asum.
puss

i wanna rock that body

shululu
sitter i mamis och papis säng, kan verkligen inte sova, saface. Nä men det är svårt att sova när man är lack nå jävulskt. Ska inte ta upp det i bloggen eftersom jag tkr det är mer privat, kan ba säga att KJFHAÖUFGAUOFG ÄR AFOHAFÖJAFÖJBASF :) men nu blire film elr ngt, hare bajsis höhöhööh puss



Mys- outfit.

dsc01579 (MMS)

Mys- outfit.


upside down

usch?

hej btw, just duschat, chill. Nu blire städa rummet, riktigt jobbigt!





klaga inte på alla random saker jag har i mitt rum.
för en gång skull så var det inte så jättestökigt, drf kunde jag lägga ut bilder. 
hahahh ni vill inte se mitt rum när det är stökigt, :]

till dig från mig

Du måste vara här för det stinker fitta,
det närmsta du har kommit gräs var när du matade korna.
Du hotar mig på internet, ooh jag skakar i skorna.
Sluta snacka gumman, tomma ord men inget händer.



klunka saft, tills du spyr uäh


NU;
SEN;


if youre one of us

hallo
åh fyfan va ont jag har i magen, dööör serreberre....
säger bara fuck you dumma mage.

folk pratar om döden som om den vore negativ

hejs
just gråtit sönder av filmen, igen. Fyfan det går verkligen inte hålla inne tårarna, usch typ låg och fetgrät för mig själv. Men nu ska jag ut en snabbis sen blire att se wallander-skulden. Sett den typ fyrahundra gånger men jaja, kom men filmtips?:) puss

problemen är kvar, dom finns där hela tiden

hellu
åååh fyfan vilken deppdag de har varit idag, legat och sovit och sett film i soffan och inte gått upp en enda gång typ. Känner mig sååå fräsh just nu. Nej men ska se färdigt The last song sen blire en annan wallander. Duscha gör jag ikväll istället, kändes drygt att gå flera centimeter hela vägen till toan.......haha pigg cheeey! jaja, nu ska jag som sagt se filmerna så skriver jag snart,puss:)
fetaste gråt-filmen kjl

när mörkret faller

nu; wallander
sen; duscha

lose youreself

godmorgon igen
nu har jag orkat ta mig ner till soffan istället, somnade om ett tag men vaknade till igen och då gicke inte mera. Nu ska jag starta ngn wallander film och nörda det lite, sen blire nog att hoppa in i duschen. För en gångs skull så äre typ fint väder ute, så ksk tar på mig stekglajjorna och är ute lite så jag inte ser ut som en jävla vitlök, blivit blek som fan... och har hört att man blir ännu mer blek av att bara sitta inne. fast vi får se om jag orkar, är döless på allt just nu. Jag vet inte varför, det är bara en sån dag. Men som tur är så har jag mina finaste och underbaraste vänner som alltid finns för mig, älskar er, och ni vet vilka ni är!♥





och massa mer underbaraa, pallade inte ladda upp mer bilder eftersom jag är mitt inne i en film. puss:)
btw, TAGGA GÖTEBORG SJÄLV MED INES PÅ SPORTLOVET KAN JAG LOVA, DET KOMMER BLI FETT!!!

i just had sex

godmorgon
vaknade nyss, blir ingen skola för mig för privata anledningar som ja inte skriver ut här i bloggen. vet inte riktigt vad jag ska skriva men, igår vare som sagt film hela kvällen, så det var chill. Men nu ska jag försöka somna om så skriver jag mer sen när jag vaknar. puss



Förlåt för dålig uppdatering. Ser film och...

Förlåt för dålig uppdatering. Ser film och gråter, har sovit hela eftermiddagen. Puss


allting handlar om dig

hellujs
just haft lunch, de va nå vidrigt. Snart blire att ha bild i typ två timmar, kändes drygt men a. Efter skolan blire typ att fara till stan och vara med Alex och Ines, asum! Vet inte riktigt när jag kommer hem men det blir väl ngn gång ikväll typ, då måste jag plugga för vi har typ femhundratusenmiljonersmiljader prov innan sportlovet, fyfan säger jag bara. Sen ska jag oxå göra en såndär sak som man skriver om ngt för varje dag, så det börjar jag nog med ikväll om jag tar mig orken till det, oj där lät jag vuxen. Men nu börjar jag, uppdaterar väl senare idag ngn gång, ha det besthestfestnestkestlestpest puss(y)



halloj der saknat

written in the stars

godmorgon
uuuusch vad jag hatar att gå upp tidigt, det är typ seriöst det värsta jag vet. Man vill ba ligga kvar i den varma sängen föralltid.♥ menmen, idag slutar jag 14.40, vet inte vad jag ska göra då, hitta på ngt?:) blir väll stan eller ngt liknande, men nu har jag bråttom, ska fixa mig sen drar jag te skolan, kommentera bättre ju. puss

kan inte sova, för många tankar som tar över.

kan inte sova, för många tankar som tar över.


nu blir det film sen försöka sova, kommer ...

dsc01580 (MMS)

nu blir det film sen försöka sova, kommer inte gå menmen..


you can take all my fucking love

tjaooooh
nu ska jag skita i allt världelöst och bara tänka på det bra. orkar inte med att falla ner till botten igen, nu ska det inte bli så, det får inte bli så. jaja, nu börjas det om med bloggandet iaf som sagt. Helgen ägde iaf, blev fjortisdisco, bah chill. fast hatar att det fuckade upp sig där på slutet, usch! gick iaf bra ändå, ingen stor skada skedd..typ. Sen blev det att fara hem vid halv ett och då kröp jag och ines ner under 3 täcken 100 kuddar och massa filtar osv, drack te, såg film och ba sov för vi var så jävla slitna. Hon sov här hela helgen och vi har bara legat och sovit/ätit/sett film. Så det var riktigt skönt.
så HÄR bra är jag i paint;
det ska föreställa helgens mysoutfit :]
haha puss

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

hejs bäbisar.
nu har jag valt att börja om på nytt med bloggandet. Ska försöka hålla upp kommentarerna och statistiken osv. Men nu ska jag försöka fixa design och header osv, uppdaterar mer då jag fixat det, för det känns inge kul att blogga när bloggen sen ut som den gör. puss

På väg hem nu,uppdaterar då.

På väg hem nu,uppdaterar då.


Hej. Sitter på lektionen nu, hann inte blo...

dsc01539 (MMS)

Hej. Sitter på lektionen nu, hann inte blogga imorse hade jättebråttom. Idag blire prao sista lektionen, sen typ stan ett tag.. venne riktigt vad jag ska skriva men jag uppdaterar väll mer sen, puss


hejs Sitter på bussen nu på väg till stan,...

hejs Sitter på bussen nu på väg till stan, då blire dans och annat kul, asm;* puss


Snygga fast näe

dsc01530 (MMS)

Snygga fast näe


nu blire o.c + sängen, sov gott;*

dsc01519 (MMS)

nu blire o.c + sängen, sov gott;*


2011 - 02 - 15

dsc01492 (MMS)

hejs just solat tog en 14minutare, asm! Nu sitter jag på donken med gofolket, puss


2011 - 02 - 15

dsc01482 (MMS)

Nu blire in te stan och sola med ines Mimmi och amanda, näjs. Puss


2011 - 02 - 15

dsc01480 (MMS)

hejs:] Nu har jag idrott, typ leker och steker med bäbisar, sen blire sola med amanda Mimmi och ines, uppdaterar snart puss


2011 - 02 - 15

dsc01469 (MMS)

Funka då iddi dator, blir lack på min rosa dumma datajävel


2011 - 02 - 15

dsc01476 (MMS)

Märks det att jag har roligt på no-lektionerna?:]


2011 - 02 - 14

dsc01466 (MMS)

sitter och dricker te och ser på tv, fett chill. Ska snart skriva dag fyra, vad jag brukar göra på måndagar. puss!


2011 - 02 - 14

Tjena mannen! isak här, ska Dra en chill med matilda och jag har cigg, (stolt) Men Peace out!


2011 - 02 - 14

Missade bussen hem, ojdå, fick åka med amandas farsa hem ist. skriver då ja kommer hem puss


2011 - 02 - 14

dsc01462 (MMS)

tju sitter på svenskan och är allmänt random med Mimmi, just haft hk haha smal. förlåt för dålig uppdatering idag btw. aja, nu ska jag försöka skriva en deckare på 2000 ord, wierdo. puss ;*


2011 - 02 - 14

hejss bäbisar Just haft lunch och nu väntar jag på att börja lektionen, har kommit i tid till alla lektioner, stolt chey:] men nu ska jag dega dator, puss


2011 - 02 - 14

Hej sötnosar Sitter i bussen nu, är typ i skravelsjö. Det är fett kallt ute så har typ myskläder,ni får en dagens outfit bild sen. TACK för alla kommentarer och för att ni håller statistiken i topp. älskar er puss:-)


2011 - 02 - 14

less less less kan inte sova, för många tankar i huvudet.


2011 - 02 - 13

dsc01426 (MMS)

hejs Är inte hemma än Men tänkte slänga ut en värdelös bild på dagens outfit haha, riktigt dålig bild men jaja kbry. Har iaf ines svarta mjukis byxor, vet inte vars dom kommer ifrån är ba nå b. Rosa tjocktröja från bikbok 299:- Rosa linne som är ines så vettefan vars det kommer ifrån. Ja ja, VAR SOCIAL PÅ SMS DÅ!? Puss :-)


2011 - 02 - 13

Hej bäbisar Sitter i bilen nu på väg hem, det ska bli jävligt kul att komma hem men samtidigt tråkigt. Fryser satan, det är typ 22 minusgrader ute, usch. Förlåt för dålig uppdatering idag. Det tar typ en och en halv timme elr något att åka hem, så jag lär ju skriva mer då och även skriva dag tre:-) men nu blire att lyssna på musik och sova typ,var sociala på sms btw. puss


2011 - 02 - 13

dsc01422 (MMS)

Nu blire stan puss


2011 - 02 - 12

dsc01390 (MMS)

Hej. Kom just hem, blev en 16minutare. Blev typ fetaste brun. Men du blire godis dricka och skräckfilm med ines galet asm. Förlåt för sämst uppdatering, puss


2011 - 02 - 11

dsc01383 (MMS)

Sitter på bussstationen i lycksele med linea, vi väntar på ines och robin. Ha en fortsätt bäst fredag bäbisar


2011 - 02 - 11

dsc01378 (MMS)

Sitter och myser på hotellet och väntar på folket, fett!! Ha världens bästa fredag bäbisar


2011 - 02 - 11

orkar inte blogga just nu, är fittigt jävla kuksugar förbannad på min jävla hordator som kan dra åt helvette.


2011 - 02 - 10

dsc01350 (MMS)

hejs, ligger i sängen nu, ser på o.c och smsar med min bäbis:) blir en tidig kväll idag för ja måste upp tidigt imorn för åker ju te lycksele. blev inte att sova där inatt btw. jaja, mobilbloggar nu för vi har inge internet tydligen och jag orkar inte försöka fixa det. Puss


2011 - 02 - 10

dsc01343 (MMS)

Dagens outfit Haha klaga inte på bilden. Tjocktröja;bikbok 299;- Tights; h&m 99;- Långt svart linne; Felicias vet inte vars det kommer ifrån.


2011 - 02 - 10

dsc01347 (MMS)

tjuuu, sitter i kp trappan med emelie och ines. Vi typ väntar på att våran buss ska komma. har typ ingenting att skriva men jag uppdaterar sen, puss!


2011 - 02 - 10

dsc01346 (MMS)

Halloj bäbisar Sitter på bussen nu på väg till praoen, fett! vi jobbar på gamla subway i stan, asm. Om jag har tur så blire att fara hem med fembussen, packa fett med kläder och dra till ines. Då sover jag där isf inatt och imorgon så blire att dra till lycksele med henne. taggat! väl där ska vi ju typ hänga och träffa massa sötnosar, matilda och mikaela är nådigt saknade. så det blir asm. men nu är vi typ snart framme så jag ska försöka ta mer bilder inne på praoplatsen så lägger jag ut dom sen isf, sen kom jag på att jag ska lägga ut dagens outfit och bild på klänningen oxå. Jaja nu ska jag inte slösa eran tid, puss;*


2011 - 02 - 10

Hej. Förlåt för sämst uppdatering. Har just fått lunch, sen i eftermiddag blire prao i stan med ines, sen vet ja inte. Skriver mer sen puss.


2011 - 02 - 09

dsc01335 (MMS)

Sitter i bussen nu på väg till stan, skickar snart in en bild på klänningen jag ska köpa.;*


2011 - 02 - 09

dsc01333 (MMS)

Hej. Nu sitter ja och har no, har inte kunnat uppdatera för jag har glömt min dator hemma.. Det sög ju, sadface. Sitter iaf och har riktigt kul haha, fattar ingenting av lektionen så ritade av min mobil för ja är så normal och seriös. Jaja, puss


2011 - 02 - 09

dsc01329 (MMS)

Hej bloggen. Nu har ja kommit till skolan, jag och ines dog när vi fick veta att vi skulle ha spanska. Kändes jävligt drygt kan ja lova. men ska försöka vara med på hela, efter skolan blire dans och stan. Har just börjat i commercial hiphop, asum. sen ska jag oxå köpa en asgullig typ klänning från H&M som jag ska ha nästa fredag. I helgen blire ksk lycksele med ines, så det blir fett;* men nu dampar malin så jag uppdaterar mer snart, puss.


2011 - 02 - 08

dsc01327 (MMS)

Här kommer en bild på nya gotröjan;*


2011 - 02 - 08

Sitter på åhléns nu med ines, typ väntar på att folket ska komma te stan.;* Har köpt världens mysigaste tjocktröja, lägger in en bild sen på den. Den var typ ljusrosa(L) venne vilken buss jag tar hem men bloggar iaf mer då. Puss


2011 - 02 - 08

dsc01315 (MMS)

Chill på stan med mina babys. riktigt fett. Puss


2011 - 02 - 08

dsc01314 (MMS)

haha jag och ines gömmer oss för några, ingen aning om varför vi är bara så sjukt omogna:] nu ska vi vara onormala puss


2011 - 02 - 08

dsc01311 (MMS)

yo Sitter på lektionen nu, har typ no? Fattar ingenting av det här så fixar bloggen lite ist, fast det går inte så bra kan ja lova haha. Ska lära amanda att mobilblogga typ;p Vi slutar nio och då blire att sova. Träffa mig på stan idag btw? Puss


Dagens outfit 2011 - 02 - 08

dsc01309 (MMS)

Dagens outfit


2011 - 02 - 08

dsc01306 (MMS)

Hej bäbisar. nu har ja just vaknat och jag ska försöka ta mig upp och fixa mig innan bussen går. Känns jobbigt som fan menmen. Blir som sagt stan men ja försök uppdatera senare, puss


2011 - 02 - 07

dsc02287 (MMS)

Oki nu försöker jag mobilblogga, jag hoppas att det funkar. kvällen var chill, åt kladdkaka och duschade osv. Imorgon äre ref, blir nog att leka stalodis för ett tag då. nej men serre, blir typ stan sen vet jag inte. men nu ska jag se film och försöka plugga lite om jag pallar, okej jag pallar inte men jaja, hörs imorn. Ciao


2011 - 02 - 07

dsc01304 (MMS)

Duschen nu, puss.


RSS 2.0