Bloggpaus ett tag av privata skäl.

Bloggpaus ett tag av privata skäl.


Nu blire duschen, förlåt för uppdateringen

Nu blire duschen, förlåt för uppdateringen


Försov mig imorse igen, drygt. Hann inte u...

Försov mig imorse igen, drygt. Hann inte uppdatera då, men nu sitter jag iaf på no lektionen och chillar. Gör typ ingenting, fem över har vi lunch sen typ idrott...sadface. jaja, uppdaterar sen puss


ligger och smsar med massa söta, skulle eg...

ligger och smsar med massa söta, skulle egentligen inte till skolan imorn eftersom jag är sjukt less på allt som ska fucka sig hela tiden men det är ju Mimmis 15årsdag och det får jag inte missa. Mimmi om du läser det här så grattis 40 minuter i förskott, älskar dig min underbara syster. nu ska jag ringa ngn social, puss


fu

vem försökte jag lura, jag visste hela tiden.
Har ju lärt mig att vara ensam, sånt är livet.
Ingenting är som det ska längre, allting rasar
ner och jag blundar för det som händer. fuck!

Lillsis har en söt hund:]

dsc01904 (MMS)

Lillsis har en söt hund:]


Sitter på hkn nu, ska göra semlor. fyfan v...

Sitter på hkn nu, ska göra semlor. fyfan va vidrigt. efter skolan blire typ stan med lillsis trorja, puss


drop it low girl

godmorgon
FYFAN VA TRÖTT JAG ÄR!
somnade typ tio fem.......bra chey.

Bra att man kan sova fast ne:(

Bra att man kan sova fast ne:(


Ligger och spelar doodle jump, smsar, lyss...

Ligger och spelar doodle jump, smsar, lyssnar på musik och försöker sova. Går inte så bra menmen


30 dagar

Dag 16 – Det här är jag beroende utav.




(alltså mina vänner)

30 dagar

Dag 15 – Mina drömmar.
Jag drömmer om att alla problem ska försvinna, att jag ska bli rik, skaffa ett stort hus i hollywood elr L.A och vara allmänt lycklig.




SMS-inlägg

dsc01869 (MMS)


Tänkte så mycket på sommaren när jag tog p...

dsc01872 (MMS)

Tänkte så mycket på sommaren när jag tog på mig dom här, fyfan vad jag taggar den här sommaren alltså, den ska bli bäst!


Dagens outfit

dsc01863 (MMS)

Dagens outfit


Dagens outfit

dsc01863 (MMS)

Dagens outfit


Bra tjej, kan inte sova. Tänkte strunta i ...

Bra tjej, kan inte sova. Tänkte strunta i filmen men ångrade mig nu så jag får väll starta den, PUSS


is that allright?

hej
nu blire att se Welcome to the Rileys, sen resten av alla avsnitt på oc i think. puss

i am not a robot

vet verkligen inte varför jag gillar henne, verkligen inte min stil eller musiksak som, men hon hade en sån jävla ball röst. i dont get it.

Nu; ansiktsmask + duscha!

dsc01858 (MMS)

Nu; ansiktsmask + duscha!


forever and ever

åhnej, har just vaknat och insett att jag har sovit bort hela jävla lördagen, kändes inte som en höjdare precis. Ska nog ta en dusch och fixa mig lite sen blire ksk att vara med några ikväll om pappa är gullig och skjutsar, men skulle inte tro det. Så kvällen lär ju sluta med att jag sitter hemma vid datorn och tjockar mig. Men nu ska jag checka fb bdb osv, puss:)

HALLOJ UMEÅ(L)

dsc01852 (MMS)

HALLOJ UMEÅ(L)


Hej. Sitter i tåget nu, har smitit ut från...

dsc01851 (MMS)

Hej. Sitter i tåget nu, har smitit ut från den där hytten för det blev massa skit som hände som jag inte skriver i bloggen dåra. Sitter iaf och snackar om allt med Ines, skönt. Ska väll snart börja dra oss tillbaka och käka ngt för jag är så jävla hungrig så det känns som jag ska dö. jaja uppdateras väll mer sen, VAR SOCIALA PÅ SMS. Puss


Nu är vi i stockholm och chillar, asm

dsc01847 (MMS)

Nu är vi i stockholm och chillar, asm


bra att jag och ines har ett liv i tåget, ...

dsc01842 (MMS)

bra att jag och ines har ett liv i tåget, det är totalt 14417 tusen hål i taket på tåget. :]


VIDEOINLÄGG


Mitt ; 0702896220
Ines ; 0768040207

benen på ryggen

> Med elr utan hårförlägning?:)
KLAGA INTE PÅ BILDERNA


she will be loved



NÄSTA VECKA!:D

vem dancar kuduro

tjao
sitter och dunkar musik och har just blivit väckt, uuusch. Ska snart dra och käka sen blire nog att fixa sig och dra ut tror jag. Sista dagen idag ju, far klockan fem i eftermiddag. Ska bli skönt att komma hem och träffa alla kompisar, men samtidigt skulle det inte skada att stanna ett tag till. Men helvette vad jag nyser nu, skriver sen puss.

godmorgon från täcket

30 dagar

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Okej, har inte tagit ngn bild på det tyvär, hade iaf ett par vanliga tighta jeans och en grårandig trekvartsärmad tröja och ja underkläder och sånt. Riktigt dålig dag men aaaaaa

HAHAHAHAH

jag dog lite av skratt när jag hittade den här söta videon på Sebbääääs fb.

lick me like a lollipop

hejsipejsi
sitter och lyssnar på depp, snackade just ut med mimmi i tele, hon är världens bästa ja lovar. ikv blev det att vara med Arton och Sanna (HAHAHAH), hur som helst. Dom drog för ett tag sen så nu ska jag typ vara social med folk och typ ha allmänt chill med mina color och godisar, numnumnum. PUSS


Efter allt godis jag käkat här lär jag ju ha gått upp 400 kilo, taggat fast näe.

ta inga order

HUJJ
sitter och chillar med Sanna och Ines, Kim och Mirre drog just iväg på nå jävla träningen. Ikv blire att vara med folk och sen typ ja, vet ja inte. Blir väll snart att dra ut en sväng, förlåt för uppdateringen idag. puss


Mirre glömde sin pucko här, LOVE IT!:)


Just varit hos farmor, blev att käka pannk...

dsc01831 (MMS)

Just varit hos farmor, blev att käka pannkakor som ni såg och typ snacka lite med henne. Vi drog ut på stan lite oxå, fast det var ganska lame faktiskt. Nu är vi på väg och ska snabbt säga hej till morfar. Ikväll vet jag inte vad som händer, vara med folk antar jag. Ska försöka vara glad idag och inte deppa ihop totalt, puss!


Pannkakor hos farmor = (L)

dsc01823 (MMS)

Pannkakor hos farmor = (L)


until the sunlight

godmorgon
åååååh har aldrig varit så här trött, nu blire att dra en snabbis ut och sen fara till skara och äta pannkakor hos farmor. blir nog lite dålig uppdatering eftersom hon inte har ngn dator.


nattdepp som bör ignoreras

måste få skriva av mig lite nu, det är min blogg, så jag skriver vad jag vill. sure ni får tro att jag bara tigger uppmärksamhet, men då kan jag säga redan nu att nej, det gör jag inte. Men alla har sina sätt att försöka få ur sig all skit, mitt sätt är att skriva och ja..

kärlek är nog det värsta som finns. jag hatar kärlek. svek, tårar, blod. jag önskar jag kunde se det fina i allt. men det måste vara något fel på mig, jag ser bara mörka moln och grå himmel. Allt är svart, mörkt, dimmigt. När du kom lös du upp hela min värld, jag såg alla fina färger, jag kunde skratta, på riktigt. Men som vanligt så går det åt helvette. svek. jag är krossad, kommer aldrig bli hel igen. så känner jag just nu, jag är halv. orden tar slut, finns ingenting att säga, finner inga ord, inte bokstäver, tecken, siffror, nä ingenting kan beskriva det här. nu ska jag sluta upp med det här, förlåt. det finns bara en väg nu, och det är mot toppen. jag ska upp dit en dag, från och med nu siktar jag uppåt.


jag vill ha dig kvar

depressionen tar över mitt liv, hejdå.


trasig

hejs.
sitter på rummet och har just haft ansiktsmask och fixat naglarna. blir en deppkväll,allt är fuckad. imorn blire att fara till typ skara, sen vara med massa. hoppas de får mig må bättre. jaja ska inte skriva ut mer deppskit,puss.

dont get stuck in a halo

Just varit ute med ines, drog en chill och gick till willys och köpte typ 2 kilo godis och 2 drickor, SMALT!!
ikväll blire typ att tjocka sig och göra ansiktsmasker och fixa naglarna, eftersom mina ser ut som hell just nu för jag slet bort alla när jag skulle färga ines hår, sadface på de.

Vilse i falköping(y)

Vilse i falköping(y)


30 dagar

Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen

Tror inte det finns några, blir ganska så fort less på låtarna. Det är mest låtar som man har minnen till, som tex i´m yours med jason mraz, tycker verkligen inte om den, men har så galet mke minnen till den.:)


30 dagar

Dag 12 – I min handväska.

Jag har alltid FULLT med saker, asså allt från mat till parfym till kläder asså ja, verkligen allt. Men ngt som alltid finns i väskan är tamponger, smink, hydrokortison och säkert ngt mer som jag inte kommer på:)

30 dagar

Dag 11 – Mina syskon.

Har inga bra bilder på dom nu när jag inte är hemma. Har iaf 2 syskon, en lillebror som heter Hannes och går i sexan. Sen en lillasyster som heter Ottilia som går i fyran. Dom är världens bästa småsyskon, även fast vi bråkar hela tiden typ så älskar jag dom. Det tror jag dom vet oxå.



RIKTIGT GAMLA BILDER!
sen typ 4 år tebaka när vi var i spanien!:)

Är på netto med folket, ska snart hem och ...

dsc01815 (MMS)

Är på netto med folket, ska snart hem och käka. Ikväll blire nog att vara med massa, asm;*


im blind to you

tjaobrejaolxmtypksk
just fixat mig, blir att vara med Kim sen kommer andreas och allt folk. Men nu ska jag få mig ngt i magen sen ut. elr om kim kommer hit? venne jaja, bjuder på lite bilder, klaga inte!

blev ba en, jaja lev mere puss


väx upp, skaffa ett liv

Nu har Ines kommit ut ur duschen, vi typ springer runt och dampar och har musiken på högsta volym, asm!:) JAG SAKNAR MIMMI, random ja. Men nu tror jag det blir att fixa sig lite och dra ut och vara med Kim, Mirre, Andreas och alla dom. pusss

snälla mamma håll min hand, orkar inte se världen som den är idag.

godmorgon
vaknade för 2 timmar sen, elr ja blev väckt. Jag och ines gick upp å käka sen drog vi ut en snabbis. Drog en chill, kollade busstider och köpte hårfärg & ansiktsmask.



Så nu sitter ja och ines här med hårfärgen i håret, elr ja i hennes hår. Det ser fett lila ut men det skulle bli rödbrunt, men nu ska jag följa med henne och hjälpa henne att skölja ur det. puss


i just had sex

hejs
idag har jag och ines varit ute med folket, rätt så asm!:) även fast det blåste som fan så vare kul, vi typ drog till pingislokalen och skrattade i timmar åt varandras dialekter, hahah gal1 kul kan ja lova. Ikväll blev det att dra ut och chilla, sen drog vi in pga kylan och nu ligger ines och ser på film och jag sitt vid datorn. lame, va social på sms och msn! puss


vi leker

Just hangin' around

dsc01808 (MMS)

Just hangin' around


Chillar på pizzerian med folket, asm!

dsc01807 (MMS)

Chillar på pizzerian med folket, asm!


my heroin

hujjsssssss
nu blire att dra ut med Sanna, Kim och massa sött folk :)

jag vet att det löser sig, jag vet att det kommer bli bra

godmorgon
nådigt chill att somna halv sju igårkväll och vakna nu, älskade livet dåra:*
nu blire att hoppa in i dushen sen utgång, puss

Frukost(y)

dsc01804 (MMS)

Frukost(y)


Ser på låt den rätte komma in,helt sär. då...

dsc01802 (MMS)

Ser på låt den rätte komma in,helt sär. dålig uppdate idag, har bara försökt sova och så blire ikv oxå trorja. kommer nog inte skriva så mycket eftersom jag är så jävla dödstrött. puss


Sitter på tåget till falköping nu, fick by...

dsc01796 (MMS)

Sitter på tåget till falköping nu, fick byta i skövde och det blev ju typ kaos. Jaja gick bra iaf så nu blire tjocka sig med glass för att kyla ner piercingen och hålla sig vaken. Uppdaterar mer när vi är framme, puss


Sitter och funkar musik, asm. asså har ver...

Sitter och funkar musik, asm. asså har verkligen inte sovit en enda sekund inatt, taggat.


Stockholm nu,yeah

Stockholm nu,yeah


SKÄGG

dsc01791 (MMS)

SKÄGG


Paus i gävle

dsc01787 (MMS)

Paus i gävle


sitter och chillar med våran nya kompis Ni...

dsc01783 (MMS)

sitter och chillar med våran nya kompis Niklas, fett skön snubbe kjl. Tågresan äger, pöss


Chillpaus

Chillpaus


TÅG

fanns lite internet just här,chill. kom just in i tåget, nu blire att sitta här i 13 timmar. fast var typ kul för vi fick sitta med en as skön snubbe som ska till samma ställe, lägger ksk in en bild sen:) peace

Sitter på stationen nu, tåget är typ en ha...

dsc01777 (MMS)

Sitter på stationen nu, tåget är typ en halvtimme försenat, drygt!


tidinställt

nu sitter jag förmodligen i bilen på väg till tågstationen, kommer bara mobilblogga tills
imorn, är framme halv tio på morgonen, puss!

la di da

om någon timme blir det att fara till tågstationen, tåg i 13 timmar, usch.
fast det ska nog bli kul, ines är ju med och vi får väll hitta på ngt roligt, det gör
vi ju alltid haha! Men nu ska jag fixa mig lite till sen packa det sista, kommer bli
dålig uppdate på tåget.

en av väskorna klar, äntligen.

dsc01747 (MMS)

en av väskorna klar, äntligen.


äh fuck att kliva upp, godnatt igen

äh fuck att kliva upp, godnatt igen


Omöjligt att kliva upp

dsc01745 (MMS)

Omöjligt att kliva upp


get on the top

godmorgon
blev att vakna fetaste tidigt idag,alltså nyss, måste packa det sista och städa osv. Ikväll då jävlar händer det, jag och ines drar ner till göteborg. ska bli så jävla fett, taggar som satan :) igårkväll blev det bara att snacka itelefon och film, men nu ska jag försöka kliva upp om jag orkar. Vad ska ni göra på sportlovet? kommentera:) puss

gbg here we come


30 dagar

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

okej det var en riktigt dålig dag att ta det här på, först hade jag bara ett linne och en filt, senare på kvällen tog jag på mig detta ;

30 dagar (gårdagens som jag inte hann skriva)

Dag 9 – Min favoritstad

Det måste nog vara göteborg, så jävla chill där, älskar shoppingen, älskar liseberg, älskar folket, älskar solen, älskar staden helt enkelt.
(jag hatar umeå så mycket så jag älskar det oxå.)

i will follow you into the dark

tjaoo
sitter och snackar med ines i telefon, asm. Nu blire att packa det sista om jag orkar sen film, puss.:)

dom vill få ditt självförtroende att svikta

hallujs
nu sitter jag och har äntligen fått godis, my love! Ska starta Kungarna av Tylösand, det gamlagamla programet som jag sett typ miljoner gånger, men jaja, hittade inga bra filmer så laddade ner det ist;) men nu ska jag iaf kolla på det så skriver jag sen, puss.

30 dagar (gårdagens som jag inte hann skriva)

Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.



Som mysbyxor måste det vara dom här, riktigt jävla underbart sköna!!

30 dagar (sen i förrgår som jag inte hann skriva)

Dag 7 – Min bästa vän.

Okej, nu är det så att jag har jävligt många väldigt väldigt bra vänner som jag älskar över allt annat, sen har jag faktist kompisar som är som systrar, som tex
mimmi♥
Mimmi är precis som en syster för mig. Alina och amanda och jag var jättetighta förut,men genom åren har vi glidit ifrån varandra som fan, men min bästavän måste nog ändå vara Ines.
Ines Danielsson
I sommar har hon och jag varit bästavänner i åtta år, det har varit de bästa men samtidigt sämsta åren i mitt liv. Dom har varit sämst p.g.a privata saker som hänt, men det bästa är att det alltid har varit hon som jag har kunnat vända mig till. Ines är precis som en tvilling till mig, hon är min andra halva. Vi tänker och tycker samma sak, vi har samma stil, smak och samma intressen, utan att vi har som typ bestämt det. Det bara är så att hon och jag är så jävla lika varandra på alla sätt. Jag och Ines har bråkat dundermycket, vi har hatat varandra minst lika mycket som vi älskat varandra. Fast det är nog så det är, eftersom hon är som en tvilling så blir vi less på varandra, vi bråkar, vi slåss, vi skriker åt varandra, och ja.. vi är riktiga bitterfittor mot varandra ibland. Men det är nog så att alla syskon bråkar, haha! Nej men jag älskar henne verkligen, det vet hon, även fast hon är en fitta!;)



såklart älskar jag alla andra mina vänner minst lika mycket, och ni vet vilka ni är!

stjärnorna finns här

godmorgon
vaknade för ngn timme sen, har inte orkat blogga bara legat och dragit mig i sängen, skönt! Börjat lyssna asmke kapten röd, varför vet ja inte de ba hände. :) Men idag blire att packa å städa,fyfan. Ikväll ksk de blir att fara iväg te ines och chilla eftersom hon är hemma själv tonightasm. Imorn bär det av till göteborg med ines :D:D:D:D Men nu ska jag fortsätta med packningen, pussss:)
bildbrist se nanting

you are fucking perfekt to me

hejjs
kom hem för ett litet tag sen,varit på stan och ug, träffade massa söta så det var kul. förlåt för dålig uppdate. Har inte orkat bara, blir nog inge mer bloggande inatt, ska se alla avsnitt kungarna av tylösand och typ ja, lana filmer med mig själv. ska bli skönt att inte logga in på msn och massa sånt, bara stänga ute allt för ett tag och kunna tänka för mig själv,det behövs verkligen.

All I have is you
and it's all that i'm breathing for
All I need is you.♥

måste bara lägga in en klockren låt oxå.

ha det bra, puss.

made by mimmibitch

dsc01732 (MMS)

made by mimmibitch


Dagens outfit

dsc01722 (MMS)

Dagens outfit


nu blire film, sen hem och duscha sen stan...

dsc01726 (MMS)

nu blire film, sen hem och duscha sen stan igen. Puss


sitter ute med Anki Felicia och amanda, ch...

dsc01724 (MMS)

sitter ute med Anki Felicia och amanda, chill:-)


30 dagar (gårdagens som jag inte hann skriva)

Dag 6 – Min dag.
Igår for jag till skolan, sedan blev det stan ett tag med massa söta eftersom jag slutade 11, hade ref.
på dansen gicke bra och sen blev det att dra hemåt. väl hemma låg jag ba i sängen och såg film typ.
venne vad mer jag ska skriva så fråga om det är ngt. pusshejs


Nu blire tvätta, usch!

dsc01718 (MMS)

Nu blire tvätta, usch!


hej, värdelös uppdatering jag vet men jaja...

hej, värdelös uppdatering jag vet men jaja, lev med det! Sitter ute med Mimmi nu, vid två blire stan på prao sen vara med Elin. Puss


Hej, skriver när jag kommer till skolan,fö...

Hej, skriver när jag kommer till skolan,förlåt för dålig uppdatering


Nu blire dans med gotjejerna,puss:)

dsc01716 (MMS)

Nu blire dans med gotjejerna,puss:)


Mina och ines nya naglar

dsc01712 (MMS)

Mina och ines nya naglar


du får inte fara, snälla lämna inte mig hä...

du får inte fara, snälla lämna inte mig här. Kommer inte klara mig en sekund utan din närhet, jag älskar dig!


mina jävla päron tog min dator, så nu blir...

dsc01709 (MMS)

mina jävla päron tog min dator, så nu blire smsa med folk och se på film, blir att börja med grease, haha! sen blire ngn till vet inte vilken. Imorn äre ref, fett! Då blire stan, dans, stan, hem!:p men nu ska jag vara social med bebi så hörs vi sen, puss


drop the beat now

hiss / diss ♥




SMAL

dsc01692 (MMS)

SMAL


Brb tjocka mig mums

Brb tjocka mig mums


Nu blire skridskor, fyfan säger jag bara

dsc01688 (MMS)

Nu blire skridskor, fyfan säger jag bara


Bra finger

dsc01687 (MMS)

Bra finger


Hann inte uppdatera imorse, försov mig ige...

Hann inte uppdatera imorse, försov mig igen. Nu har jag iaf no och sen blire lunch, ingen dator med mig idag heller för jag glömde den hemma, sadface. men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt ändå. Fick gratis sms idag så alla får vara sociala. Tagga söndag btw ;D puss


RSS 2.0